poniedziałek, 18 sierpnia 2014
Naleśniki zapiekane w sosie bolońskim.
Kto nie lubi naleśników w wersji wytrawnej? Chyba tylko ten kto ich nie jadł :) Dzisiaj szybki przepis na obiad czy kolację. Wystarczy nam kilka naleśników i naczynie żaroodporne, a reszta robi się sama ;) Nie ma co gadać, czas na przepis:
Składniki:
Składniki:
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
I obiad idealny, pychotka :)
OdpowiedzUsuńPozdrawiam i zapraszam do mnie.
wolę naleśniki w wersji na słodko, ale może dlatego, że jeszcze żaden przepis na naleśniki w wersji wytrawnej nie skradł mojego serca, w sumie tylko próbowałam ze szpinakiem... czas zacząć próbować ;)
OdpowiedzUsuńzapraszam również do siebie na bloga: http://kuchniaczarow.blogspot.com
pozdrawiam! :)
SUPER Z PEWNOŚCIĄ WYBORNIE SMAKOWAŁY;) ZAPRASZAM NA MOJE NALEŚNIKI ZE SZPINAKIEM ZAPIEKANE POD BESZAMELEM:POZDRAWIAM
OdpowiedzUsuńhttp://gotujenacodzien.blogspot.com/2014/05/wyborne-nalesniki-pod-beszamelem.html